Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "A Háttérhatalom irányítja az összes pártot, és erre azért van szükség, hogy megtévesszék vele az embereket, és a "választás lehetőségének illúzióját biztosítsák". De Egypártrendszer van, ez a Párt pedig a Nagy Babiloni Háttérhatalmi Párt. Mely mindig más arcát, és arculatát mutatja azért, hogy az embereket félrevezesse!"   (2009.04.23.)

   

Az atomrobbantások áldozata - Tisztelt Egészségügyi Miniszter Úr!

 

2009-05-02.
Wennesz István
 


Kapcsolódó filmként az USA obamai nagykövetségével való telefonbeszélgetésünk 12 perces botrányfilmjét ajánljuk, mely diplomáciai Echelon-botrányaink miatt reagálva Hillary Clinton a külügyminiszteri beiktatásán a magyar média által pl. tudatosan félreértelmezett nyilatkozatot tette arról, mennyi tapasztalatra tett szert férje, Bill Clinton révén. A magyar médiában és a kereskedelmi csatornákon számosan sugallták - nem mervén kereken kimondani, hogy rólunk van szó -, hogy Hillary Clinton a beiktatásán nem Monica Lewinski-ról, hanem rólunk beszélt.
A filmet ide kattintva letölthetik, innen pedig a forrásoldalára juthatnak.
(Molnár F. Árpád)

Nyílt levél az Egészségügyi Miniszter részére.

Tisztelt Egészségügyi Miniszter Úr!Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy legyen segítségemre a betegségeim tisztázásában és a kórokok eltávolításában.

Több alkalommal kértem a segítségét, de a segítségnyújtásuk elmaradt.

Miért is?

A legutóbbi levelében azt írta, a Humin készítményeket a társadalombiztosító nem finanszírozza. Voltaképpen, ha a törvényesen jártak volna el a hatóságok ügyemben, az uránium, stroncium, cézium stb. betegségemet elismerték volna 2004. év óta, a foglalkozási ártalom járadékából saját magamnak finanszírozni tudtam volna a gyógyításomat.

Az OMMF-től, Dr. Groszmann Máriá aláírásával egy érdekes levelet (Ikt.:8139-7/2008-5020) kaptam 2008.12.11-én kézhez.

A lényege az, hogy a tengizi ki- és hazautazásom előtti alkalmassági vizsgálatok megfelelőek volta-e vagy sem, csak a bíróság rendelhet ki szakértőt. A sugárbiológia tanítja ma is a könyveiben, hogy a Kijevből hazaérkező honfi(?)társainkat 139-es pajzsmirigy izotópos vizsgálattal láttuk el.

Hát ez aztán már a hazugság netovábbja, mert felelősséggel kijelentem rajtam és társaimon ilyen vizsgálatot nem végeztek. Az iratok az OSSKI-ban meglennének, de nincs!

Ezért ki a felelős Miniszter Úr?

Ma is dolgoznak odakinn, ezt a vizsgálatot a hazautazókon elvégzik? Kérem, a kérdéseimet válaszolja meg!

Megtaláltam a megoldást a tengizi-orenburgi-csernobili áldozatok részére, amit a társadalombiztosító finanszíroz.

A nehézfém mérgezéseket kelátképzőkkel lehet a terheléstől mentesíteni a szervezetből.

„Az EDTA (etiléndiamintetraecetsav): olyan hatóanyag, amelyet körülbelül 70 évvel ezelőtt fejlesztettek ki az ólomtól való méregtelenítésre. Manapság az iparban a nehézfémek okozta )szennyeződések esetén alkalmazzák. Az orvoslásban az EDTA véralvadásgátló szerként szolgál vérpróbákban vagy kontaklencsék fertőtlenítőjeként. A nátrium- EDTA-val végzett infúziós kezelést EDTA-kelátterápiának is nevezik. Jó eredménnyel alkalmazzák már évek óta a szív, a láb és az agy vérellátási zavarai esetén. A vizsgálatok eredményei szerint a páciensek 87 százaléka profitál a kezelésekből. Tüneteik csökkennek vagy eltűnnek, például elkerülhetővé válnak operációk.

Egy másik szintén igen hatásos kelátképző a DMPS (dimercaptopropánszulfonsav), amely az adatok szerint megköti nemcsak a higanyt és az ólmot, hanem alkalmas az arzén, a réz, az antimon, a króm és a kobaltterhelés megszüntetésére is.

A DMPS főként a sejtek közötti térben és a vérben köti meg a nehézfémeket. Pozitív tapasztalatok vannak vele migrén, hajhullás, allergia, fertőzési hajlam, terméketlenség, vérkeringési zavarok, cukorbaj, lupus, pikkelysömör, ekcéma, poliartritisz, Parkinson-kór és szklerodermia esetén.”

Ez legyen oktatóanyag az orvosoknak, akik nem is tudom megfogalmazni, min vásárolták a doktorátusukat.

Törvényjavaslatnak előterjesztem a Magyar(?) Parlamentnek, mivel én nem mondtam le a képviselők javára négyévente,a jogaimról

.Lenkovics Barnabás alkotmánydoktorunk a tengiziek nagy segítője, az alkotmányba is foglalhatná.

De ,mit is?Az egészséghez való jogot………….! Ja ezt már szerepel benne, akkor kérem tartsák be!

Röviden ennyit, mit kellett volna cselekedni a Népjóléti és Egészségügyi Minisztériumoknak, az OMÜI-nek, ma jogutódjának az OKK-OMFI toxikológusainak, az orvostársadalomnak az órenburgi-tengizi-csernobili magyar áldozatokkal.

Ezt elmulasztották velem és társaimmal kapcsolatban az 1991-2009. között történt foglalkozási ártalom kivizsgálásakor.

Az elmúlt héten az OKK-OMFI toxikológusa szabályos beutalómra nem kívánt kezelésekben részesíteni, bár tudja hogy a nehézfémeket hogyan lehet a szervezetből eltávolítani.

A neve Dr. Lászlóffy Marianna és sajnos nekem a beutalómra írásos választ, gyógykezelési utasítást nem adott, a Sugárbiológiai Intézetbe küldött, mondván az ügyem oda tartozik, mert nemcsak ólom van a szervezetemben, hanem uránium, stroncium, cézium stb, amit Dr. Pócs Alfréd adjunktus, 2008. 09. 01-én kelt beutalója, orvosi lelete igazol.

Ezeket a dokumentumokat elvittem a Sugárbiológiai Intézetbe, de az Igazgató Úr távolléte miatt azóta sem intézkedtek ügyemben. Kérdezem, ha egy atomkatasztrófa éri a Hazánkat és az igazgató külföldön van, nem történik semmi? Nem adnak a MAGYAR EMBEREKNEK védőfelszerelést, jódtablettákat, mint ezt a csernobili katasztrófa után elmulasztották az illetékes hatóságok?

A mai napon kértem a háziorvosomat, hogy az OKK-OMFI belgyógyászatára beutalót szíveskedjen adni és végezzenek el rajtam EDTA méregtelenítést, amit megtagadott azzal az indokkal, hogy a Dr. Nő telefonon többször kérte, hogy ne küldjenek oda engemet.

Leírom még azt is, hogy a drogosokat azonnal gyógykezelik (Dr.Záher Gábor), de minket tengizieket ott is elutasítottak, sajnos Kiss Ferenc ezért halt meg (lakatospal.hu/írásoknál olvashatja).

Most, így Húsvét után azt gondolom, hogy az „ŐS-GONOSZ”, a politikusok, (i?)gazságszolgáltatók, az orvosok (tisztelet a kivételnek) keresztre akarnak feszíteni minket, az atomrobbantások és Tengiz áldozatait!!!

Ezen tények, okok miatt kérem a Miniszter urat, intézkedni szíveskedjen ügyemben, illetve a többi áldozatok ügyében is.


Tisztelettel:

Wennesz István

az atomrobbantások áldozata (1962,1986,1991./Tengiz/)

Kelt: Szihalom, 2009.04.16.csütörtök

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és (párt)célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető, pártmentes alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/
 

Előző cikk:
2009-05-02. -
Angyali üdvözlet - A Hírháttéren most, először Fenyvesi Miklós költő
/Fenyvesi Miklós (költő, A Magyar Irodalmi Hírlevél szerkesztője)/
Tartalom: A Hírháttéren most jelenik meg először a ceglédi, 1953-as születésű Fenyvesi Miklós költő, a Rákóczi Hírlevél és a Magyar Irodalmi Hírlevél alapítója és szerkesztője. Most verseiből és gondolataiból láthatnak egy összeállítást. A Magyar Irodalmi Hírlevél megtekintése, letöltése pdf formátumban.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-02. -
A Titokzatos Nagy Babilon szereti a bálványokat; Trianon háromszöge
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Vagyis nem véletlen, hogy éppen Trianonban írták alá a magyarság megsemmisítését megágyazó békediktátumot! Természetesen mindezt azért tudta megtenni a Háttérhatalom, mert erre engedélyt adott neki a Teremtő Isten!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu