Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGY ÉS A MULTIK HALÁLGYÁRA:     "- Vizsgálóasztal: 8 ezer helyett 100 ezer Ft.     (...)      - Tólószék: 6 ezer Ft. helyett 80 ezer Ft.     (...)     - 250 Ft-os akkumulátor 10 ezer Ft-ba kerül.     (...)     - ...papírlepedőtartó 249 Ft helyett 9850 Ft-ba.     (...)     - Infúziós állvány 650 Ft helyett 25500 Ft-ba kerül!     - Paraván 980 Ft helyett 78000 Ft-ba!!!     - Nőgyógyászati vizsgálóasztal 14 ezer Ft helyett 174 ezer Ft!     - Műanyag ülés várótermi padhoz 350 Ft helyett 4100 Ft-ért kapható...     (...)     - Háttámla nélküli forgószék, melynek előállítási költsége haszonnal sem több 1400 Ft-nál, 25200 Ft-ért...     (...)     - Műszerasztal (azaz négy kerekű kisasztal négy fiókkal) maximum is 6500 Ft helyett 223 ezer(!) Ft! Majdnem negyedmillió Ft közpénzből, darabonként!!!     - Magyar hordágy, mely egyszerű és összecsukható, mint a kempingasztal, 2 ezer Ft helyett 34 ezer Ft!"     ---     A cikk elolvasható "EGÉSZSÉGÜGY ÉS NÉPIRTÁS" címmel 2007.07.15.-éről.

   

TUDJA-E... - Villámsorozat, amikről soha, senki nem mert írni és nyilatkozni...

 

2009-05-01.
Molnár F. Árpád

 

 
 Az Élet csak egy ideig kecsegtet békével és örök boldogsággal. Aztán nemcsak magává a Halállá, de a megtestesült örök Borzalommá válik mindazok ellen, akik Annak ellenségeivé váltak. Luthertől, Kálvintól és Ellen G. White-tól teljesen függetlenül mondtam: Az Igehirdetés mindig termést hoz. Keveseknek az örök életre, a legtöbbeknek az örök kárhozatra.
(Molnár F. Árpád)
A film megtekintése a zene miatt (is) fülhallgatóval ajánlott!
A videókép méretét a lejátszó alján lévő ikonra kattintva nagyíthatja.
A filmet innen saját gépére is letöltheti!

   - Tudja-e, hogy a világ médiumai a megbukott CIA-s és más, pszichiátriákon és elmegyógyintézetekben végrehajtott állami titkosszolgálati emberkísérleteket és gyilkosságokat mindig LSD-re és elektrosokkra fogják, ezzel leplezve, hogy a zárt intézeti drogterápiákat nem LSD-vel, hanem állami fejlesztésű kábítószerekkel követik el, az elektrosokk terápiák pedig az agyműködés megváltoztatását, az elmetechnológiai emberkísérleteket, a testi (fizikai), degeneratív csonkításokat, valamint az emberi szervezet tűrőképessége határának tesztelését szolgálják.

   - Tudja-e, hogy magyar kórházakból úgy szoktak a titkosszolgálatok orvosi ügynökei megbízásból és saját fogyasztásra kábítószert (pl. Morfint, M-Eslont stb.) lopni, hogy a páncélszekrényből kiveszik, a dokumentációs könyvben rögzítik, de a betegnek nem adják be, és erről sokszor tudnak a kórházi osztályok nővérei is.

   - Tudja-e, hogy a magyar pl. belgyógyászati kórházi osztályokon az emberi szervezetre halálos Kálium-adag (folyadék formában) - mellyel az állam világszerte felbecsülhetetlen tömegével követ el politikai gyilkosságokat - ezerszerese is bármikor, bárki ott dolgozó orvos, nővér, takarítónő stb. számára, záratlanul és teljesen számolatlanul hozzáférhető, ha belőle vénásan, a branülbe vagy a kanülbe 5 millilitert fecskendeznek, azonnali szívleállást okoz, és a halálra másodpercek alatt, csendben elalvó páciens boncolásakor sem lehet kimutatni semmit, mivel a Kálium - halál után - a vérben egyébként is felszaporodik.

   - Tudja-e, hogy a nagyobb kórházak vezető kórboncnokai valamennyien az NBH-nak - sokan számos idegen titkosszolgálatnak is - dolgoznak, ezekről minden bennfentes tud, és a titkosszolgálatok utasításainak és elvárásainak megfelelően tussolják el a (nem csak kórházi) gyilkosságokat, és hamisítják kívánság szerint - és a szokásos, egymás közötti műhibák és bűncselekmények stb. miatt - a boncolási jegyzőkönyveket.

   - Tudja-e, hogy miközben a kormány a zsidó Holocaust-tagadás ellen törvényt akar hozni, hogy az bűncselekménynek számítson, aközben a magyar népi és ügynöki csőcselék java nem tagadja az eltelt 100 esztendő ártatlan magyarok tömegei ellen, politikai megrendelésre elkövetett pszichiátriai és elmegyógyintézeti kínzásokat, elektrosokk terápiákat és tömeggyilkosságokat, hanem pártok és pártvezetők vélt érdekei szerint pártolja ezen összes tetteket és valamennyi elkövetőit, pártolja a rehabilitációk betiltását, és súlyosan patologikus és szociopata defektusról tanúságot téve védelmezi ezek fenntartását és a lakosság pártpolitikailag nem kívánatos személyei ellen alkalmazott folytatólagos elkövetését; továbbá tudja-e, hogy ennek az utóbbi időben - egymással versenyezve - legtöbb és leghangosabb, az Emberiség-ellenes bűnökkel legkérkedőbb képviselője a Jobbik és a Fidesz tagjaiból, valamint Orbán Viktor és Vona Gábor pártfogói közül kerültek ki, akikről nem csak a nemzetbiztonsági szerveknél, de a Hírháttér által is folyamatosan bővülő halállista készül.

   - Tudja-e, hogy a történelem során gyakran azért vezettek be brutálisan szigorú törvényeket a lakosság ellen, enyhe cselekmények esetében is, mert azok már annyira nem tisztelték mások tulajdonát és az ártatlan emberéleteket, hogy a lakosság mentális állapotának rendezéséig az uralkodó (osztály) szükségesnek látta a népi barbarizmus kivégzésekkel való megfékezését, ahol a kivégzések népnevelő célzattal kerültek diffúzióra.

Ha bármely pontok kapcsán bármilyen kérdése akad, vagy bármilyen soha, sehol el nem hangzott részletre kíváncsi, felvilágosításért forduljon a Hírháttérhez.
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

http://hirhatter.com

HÍRHÁTTÉR - a népi gyilkosok, az állampárti ügynökök és az államtitkok rekordtaposója
HÍRHÁTTÉR - Háború az Echelon-fenevadak ellen

Ráadás:

   - Tudja-e, hogy a Molnár F. Árpád lassan 9 éve folyamatosan tartó nyílt politikai üldözése során több, mint egy tucat olyan közvetlen ismerőse halt meg úgynevezett "természetes" halálozási okok következtében, akik az ellene folytatott politikai üldözésben, az állami bűnözés oldalán bármikor ellenségei voltak, de egyetlen olyan személy sem vesztette életét, akik nem tudtak arról, mi történik, avagy tudták, de legalább passzívak maradtak.

   - Tudja-e, hogy akinek nem tetszik, hogy Isten Kegyelméből végre nem csak az ártatlanok és a hősök, hanem a nemzet és az Emberiség ellenségei is csőstől hullanak, az keresse csak fel nyugodtan a Molnár F. Árpádot, és ne szégyellje, hozza csak nyugodtan magával sokkos gyilkos pártkönyvét vagy öltönyös gyilkos politikusbálványa fényképét, aztán nézzen mélyen a bioelektromos kamerába.

   - Tudja-e, hogy akik a Molnár F. Árpád oldalán belefolytak a minden ügynököt és megannyi civilt félelemmel vagy kifejezetten hideg, fekete rettegéssel eltöltő elmeuralmi Echelon-titkok diskurzusába, valamennyien élnek, de jelentős százalékban azok közül, akik az elmúlt két évben kölcsönös jó viszonyban találkoztak a Molnár F. Árpáddal, viszont akár tájékozatlanságból, akár a hatalomtól való félelem stb. miatti számításból nem beszéltek nyílt evidenciával az elmetechnológiai Echelon-rendszerek létezéséről, többen maradandó sérülést okozó baleseteket szenvedtek, vagy életveszélyes, maradandó rokkantságot okozó betegségeket (pl. súlyos szívinfarktust) kaptak.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és (párt)célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető, pártmentes alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2007.07.15. - EGÉSZSÉGÜGY ÉS NÉPIRTÁS: Ezermilliárdos korrupciós ügyek a lakosság adóforintjaiból:
Törvénytelen és embertelen multinacionális paktumok az államhatalommal - Árkalkulációk az egészségügynek forgalmazó cégek és az állam között

Részlet: - Infúziós állvány 650 Ft helyett 25500 Ft-ba kerül! - Paraván 980 Ft helyett 78000 Ft-ba!!! - Nőgyógyászati vizsgálóasztal 14 ezer Ft helyett 174 ezer Ft!

2009-04-15. - Háború a hazaáruló, államvédelmi pártparaziták ellen! (Levél a Barikád.hu-nak)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Én már akkor a Saddam-féle iraq-i titkosszolgálattal találkozgattam Bécsben a hazám és Európa védelmében, hogy leleplezhessem, Bagdadból megbuktatva azokat az állami és államközi, titkosszolgálati és nagyhatalmi módszereket és eszközöket, amiket a pártszolgálatos Für Lajosok és hazudozó, mocskos, sághysta henteseik és hazaáruló, terrorista bűnözőik rejtegettek, amikor a hazai-sághy-féle bűnözők éppen úgy pártpelenkára szorultak, mint most, és egyetlen kenyerük a hazaáruló, meghunyászkodó gyávaság és bujkálás volt! A hazám védelmében és a vonaféle fürbandák által 100 éve és azóta bevezetésre került lakosság elleni maffiamódszerek, szerveződések és eszközök megbuktatása érdekében palesztinokkal és libanoniakkal tárgyalva többek között a libanoni Beeka-völgybe...

 

Előző cikk:
2009-05-01. -
3000 január elsejei, újévi beszéd! - Üzenet kis unokámnak, 2000-ből!
/Figler Csaba/
Részlet: Nagy dolog ám egy ezredforduló! Erő, mágia van benne! A tudat, hogy megérhettük! Krisztus után 2000! A jóanyám számolgatta kisgyermek koromban: "Te még megérheted, fiam. Hon leszek én már akkor?"

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-02. -
Angyali üdvözlet - A Hírháttéren most, először Fenyvesi Miklós költő
/Fenyvesi Miklós (költő, A Magyar Irodalmi Hírlevél szerkesztője)/
Tartalom: A Hírháttéren most jelenik meg először a ceglédi, 1953-as születésű Fenyvesi Miklós költő, a Rákóczi Hírlevél és a Magyar Irodalmi Hírlevél alapítója és szerkesztője. Most verseiből és gondolataiból láthatnak egy összeállítást. A Magyar Irodalmi Hírlevél megtekintése, letöltése pdf formátumban.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu