Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Nagyon sok ember beavatott és beszervezett! Ismerik a Háttérhatalmat. Tudnak az Illuminátusokról, Echelonról, a HAARP-technológiáról, csak nem mernek beszélni... (...) Ők az Ördögöt szolgálják, a Sátánnak engedelmeskednek, eladták a lelküket, az egyéniségüket, a gondolataikat! (...) Ők kiszolgálják a hatalmat, ügynökökként az emberek lebutításával, az ismeretek visszatartásával okoznak kárt. Ők a Sátán ügynökei, a Sátánt szolgálják, mi pedig Istennek szolgálunk."   (2009.04.14.)

   

Nyílt levél ifj. Hegedűs Lórántnak2009-06-05.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


Ismét beillesztett 7 perces, sokkolós összeállításunk egyre inkább csak csepp a tengernyi pártáldozatból és a magyarok ellen magyarok által elkövetett és őrjöngő kurucinfós-Jobbikos röhögések és bűnöző alkatú, rosszindulatú szociopata-pszichopata kocsmadorbézolások közepette védett és folytatólagos örökkévaló elkövetésre szervezkedett tömeggyilkosságok lajstromából. A tömeggyilkosság- és népirtás-ellenes film forrásoldalát ide klikkelve érheti el, letöltését pedig ide kattintva teheti meg.
(Molnár F. Árpád, a vétlenek védelmezője, a fasiszta tömeggyilkosok megállíthatatlan és eltörölhetetlen, örök ellensége)
HÍRHÁTTÉR - Háború az Echelon-fenevadak ellen

Melyik oldalon állsz???

Tisztelettel üdvözöljük a Hírháttér Multimédia Nézőit, Hallgatóit, Olvasóit. Arról szeretnénk megkérdezni egy magát Istenfélő, vallásos embernek tartó lelkésztől, hogy miért keveri bele magát a "politika" sötét és HAZUG világába. Mikor KRISZTUS JÉZUS mindenki számára érthető módon kijelentette, hogy kettő út létezik:

     1. az egyik a VILÁGOT IRÁNYÍTÓ TITOKZATOS NAGY BABILONI Rendszer, melynek az élén a Fenevad áll,

     2. és a másik: az IGAZSÁG RENDSZERE, mely ISTEN TÖRVÉNYEIN és KRISZTUS TANÍTÁSAIN alapszik.

Mivel egyszerre két világ urát NEM LEHET SZOLGÁLNI, ezért VÁLASZTANI kell! Nincs kompromisszum, és nincs megalkuvás! Egyenes, határozott döntés létezik csupán, mert ha valaki belefolyik a "világi dolgokba", az attól a pillanattól már nem SZOLGÁLJA AZ ISTENT! Vagyis aki pártérdekekkel azonosul, és abban látja a megoldást, mikor nyilvánvalóan az a HELYTELEN út, akkor felvetődik a kérdés, hogy miért marad meg a LELKÉSZI PÁLYÁN!!! Mert a kettő "munkakör" kizárja egymást.

Ezt úgy tudnám szemléltetni, hogy az apáca a zárdán kívül ne keresse a kenyerét prostituált utcalányként! Vagyis aki az "Igét" hirdeti, az ne adja nevét semmilyen párt programjához sem, még abban az esetben sem, ha esetleg ténylegesen meg van győződve annak a pozitív, jó szándékáról!

Ugyanis két út létezik: az egyik a széles út, melyen sokan járnak, de a sötétségbe, a pusztulásba vezet, és a másik út, mely keskeny, és kevesen találják meg, de az igazságba, az örök életbe visz!

Megkérdezem ifj. Hegedüs Lóránt lelkész urat, hogy miért kell az arcát adnia egy olyan világi intézményhez, melynek a működési hitelessége enyhén fogalmazva is megkérdőjelezhető! A munkaköre nem terjed ki ezekre a dolgokra, és csak összemossa, akár akaratlanul is, és pusztán jó szándékból a kettő dolgot. Ami semmi esetre sem vezet eredményre.

Tisztán felebaráti jóindulatból megkérem a lelkész urat, hogy határolódjon el MINDEN POLITIKAI és egyéb VILÁGI INTÉZMÉNYTŐL, mert ha ezt nem teszi meg, akkor hamarosan vele együtt fog a mélybe zuhanni. Hiszen hamarabb eljön az idő, mint valaki is gondolná, és akkor sok szenvedés vár mindazokra, akik OSZTÁLYRÉSZT VÁLLALTAK mindabból a szörnyűségből, mely az egész emberiséget, és jelen esetünkben szűkebb "nemzetünket" a szakadékba taszította! Ettől a tragédiától meg tudná magát kímélni, ha az együttműködést befejezné mindazon HAZUG PÁRTPOLITIKAI személyekkel, és INTÉZMÉNYEIKKEL, melyek az egész emberiséget, és azon belül is a keresztyénséget és a magyarságot a PUSZTULÁSBA szeretnék taszítani!

Nem áll módomban és szándékomban sem az, hogy ÍTÉLKEZZEK; ezt meghagyom a TEREMTŐ ISTENNEK, hamarosan úgyis megteszi ezt, és akkor a BŰNÖSÖK, ÁRULÓK, és minden egyéb hitványságot elkövetők meg fognak lakozni! A sorsát, és az ítéletét senki sem kerülheti el, de tehet annak ügyében, hogy az Úr szemében kedvessé váljon, így MEGMENTÉSBEN RÉSZESÜLJÖN!

Ezért írtam a levelem, mert szeretném, ha minél kevesebben süllyednének a mélybe azzal a hajóval, melyen a POLITIKAI PÁRTOK és INTÉZMÉNYRENDSZERÜK utaznak!

Térjen vissza mindenki ahhoz a feladathoz, amit magáénak érez, és amihez a legjobban ért.

Az ön esetében is így van ez, éppen ezért írtam meg ezt a levelet önnek, hogy ráébresszem: az az út, melyen most jár, és azok a személyek és ideológiák, melyeknek az érvényre jutásában segédkezik, sehova nem vezetnek, és ISTEN SZEMÉBEN UTÁLATOSAK!!!!

Köszönöm, hogy elolvasta levelem, és remélem, volt haszna annak, hogy megírtam soraimat.

Tisztelettel üdvözöljük önt, Hegedüs Lóránt! Az egész Hírháttér Multimédia csapat nevében!

Felelős főszerkesztő: Molnár F. Árpád
Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József)

(Készült: 2009.06.01.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2009-06-03. - Zsidó (kóser) gyermekgyilkosság Körmenden? - Molnár F. Árpád eltitkolt dokumentumot hoz napvilágra
/Molnár F. Árpád/

2009-06-03. - A Jobbik-párt és a Kurucinfó a Háttérhatalom fiókszervezete
(Morvai Krisztinának szóló antikurucinfós (tehát antijobbikos) mélybevéséssel, folytatásokban)
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

2009-04-25. - Az orbáni elektrosokk terápiák tenyészállati pártfarmján halálos járvány tombol
/Molnár F. Árpád/

2009-04-19. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Lendvay Kamilló: Chaconne/   (Film, 19 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-15. - Háború a hazaáruló, államvédelmi pártparaziták ellen! (Levél a Barikád.hu-nak)
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-06-04. -
Nagy fényességet láttam! - (Egy megtérés története, "lakásmaffia"-üggyel)
/Szemendri Sándor - Molnár F. Árpád megjegyzéseivel/
Részlet: Alvás közben felébredtem, és nagy fényességet láttam! Nagyon-nagyon megijedtem, de nem tudtam sem megszólalni, sem megmozdulni, pedig nagyon ellenálltam és nagyon fel akartam kelni. Olyan érzésem volt, mintha a kaszás jött volna el értem! (...) A Hírhátteret nagy odaadással népszerűsítem, mert úgy érzem, hogy mindenkinek jót tesz a tudás! DVD-re letöltöm az előadásokat, és a sportbarátaimnak adogatom oda! (...) Soha nem foglalkoztam Istennel, és nem is hittem Benne, de amióta ez a dolog, a fényjelenséges lebénulás történt velem, és persze a Hírháttér abszolúte felvilágosító hatására teljes mértékben hiszek Istenben, és tudom, hogy létezik! (...) Tényleg világmegváltónak találom ezt, amit csinálnak...

Lap teteje

Következő cikk:
2009-06-05. -
Mindenki voksol: Gondolkodó vagy Pártfajista - (Magyarul talán az eddigi legjobb összehasonlító felsorolás)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A pártokrata fajként viselkedik, pártjának fajaként, és eképpen is kezel mindenkit. Ezért mi is fajnak nevezzük. A pártokrata faj (Pártfaj) és a párton kívüli gondolkodók tulajdonságainak összehasonlításáról és kritériumairól készült ez a felsorolás, mely a maga nemében az összes ilyen összehasonlítás közül talán a legjobb, ami magyarul megjelent.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu