Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Mindenkit megölni! - Mór politikai mészárlása
 

2008-07-05.
Sebők István (MNP-elnök) - Molnár F. Árpád

Sebők István, a Magyar Néppárt országos elnöke:
   1. az állami bűnözés elleni küzdelem módszereiről,
   2. a móri, állami hátterű, előre, tudatosan tervezett tömegmészárlásról.

Hírháttér Televízió (HTV):
http://hirhatter.t35.com
Magyar Néppárt (MNP):
http://magyarneppart.extra.hu

Beszél:
Sebők István

Kamera:
Molnár F. Árpád

Zene:
Igor Strawinsky: A Tűzmadár

Texter és szerkesztő-rendező:
Molnár F. Árpád

 

---

Egyéb, a filmben érintett nevek és fogalmak:

igazság, szvit, komolyzene, klasszikus zene, Sztravinszkij, orosz, Oroszország, KGB, FSZB, Vlagyimir Putyin, Szilvásy György, titkosszolgálat, MSZP, SZDSZ, titkos szolgálat, NBH, CIA, FBI, Interpol, maffia, Kecskemét, államtitok, bankrablás, okirat, Tocsik Márta, Princz Gábor, Kulcsár Attila, gyilkosság, emberölés, hisztéria, fegyver, puska, pisztoly, tranzakció, dokumentum, álarc, símaszk, agyonlőni, Time Magazin, az év embere, Gergényi Péter, Pintér Sándor, Lamperth Mónika, szemétdomb, amstetteni rém, aki mást fogságba visz, maga is fogságba megy, szerződés, rendőr, rendőrbűnözés, öngyilkosság, lelőtték, autóban, döglött disznó, alvilág, bérgyilkos, Friderikusz Sándor, ATV, vérengzés, veérengzés.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-05-27. - HÍRHÁTTÉR TV: Mór és az állami halálgyár - Sebők István pártelnökkel
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A móri állami mészárlás egyetlen túlélő gyanúsítottja, W. Róbert hazudozásairól, a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) kényszervallatásairól és állami megrendelésű, bűnszervezeti koncepciós pereiről, Lamperth Mónika és mások vezető bűnözői szerepéről. Vérrendőrség, vérügyészség, vérbíróság, Lomnici Zoltán OIT-s vérbíró haverja és vérper Kaiser Ede ellen. N. László meggyilkolásáról és Tasnádi Péter titkosszolgálati eszközökkel történő megfigyeléséről. (Film, 10 perc)


 

2008-05-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Sok ezer politikai gyilkosság és szabadkőműves titkosszolgálati hálózatok
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A "rendszerváltáskor" meggyilkolt 4000 emberen innen és túl. E filmünk sem csak kordokumentum és művészet, mert: Történelem. És közben végig szól a zene. (Film, 8 perc)

 

 

2008-04-25. - HÍRHÁTTÉR TV: A betiltott Jobbik - A Hírháttér TV-ben beszélgetőpartner Varga Zsolt Jobbik-elnök
/Varga Zsolt (Jobbik-elnök) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az MSZP és a Fidesz által betiltott Jobbik; Betiltó kapzsi és veérengző gyilkosok; A Hírháttér felhívásai rendőrök, volt rendőrök és informátorok felé; Családi bűnözés a politikában; Rendőrbűnözés; Magyar Gárda; Fidesz és lopakodó diktatúra; Volt rendőrök a politikai gyilkosságokról; Összefogás az Egypártrendszer ellen. (Film, 21 perc+kép)

 

2008-01-22. - Elmebeteggé nyilvánítások a Szovjet- és az Európai Unióban - Tényfeltáró cikk az Alkotmányt megsemmisítő állami bűnözésről
/A CIA magyar osztályának és az amerikai Echelonnak ajánlva: Molnár F. Árpád/
Részlet: Őt a keleti blokknak a nyugatival való bűnügyi szövetkezése miatt küldték vissza Magyarországra, hogy megszabadulván az esetleges irdatlan nagy nemzetközi botránytól, itt nyilvánítsák elmebeteggé, és így ne kelljen a körülötte történt eseményekből és kapcsolataiból a világon semmiféle nyomozást, kihallgatást stb. lefolytatni.


 

2008-01-10. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gazságszolgáltatási maffia, Lomnici, elektrosokk, politikai gyilkosságok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Lomnici, az alkoholista pszichopata nem hagyja abba. Ha egy bírót fejbe vernek, teljes az összefogás, de a megnyomorítottak ellen tovább folynak a vérperek. Alkoholizmus és bűnöző alkatú pszichopátia a gazságszolgáltatás minden ágában. Politikai gyilkosságok, Lamperth Mónika, a Nemzeti Nyomozóiroda és a móri állami mészárlás. Lamperth, Gergényi, az állami elektrosokk: a korruptak, a csonttörők, a sortüzes beteg emberek, a tolvajok, a gyilkosok, a sokkos államállatok. KLIKK az oldalra! A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
 


2007-12-12. - Zsidó bűnözés, cigánykérdés, a gárda és néhány nyakas vonalkód
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Miközben a zsidók, az oroszok, a németek, az amerikaiak leuralták az országot, elszedték a földeket, zabálják a közpénzeket, a jobb- és baloldal kezeivel törvényeket hoznak a saját védelmükben, 1990 óta nemzetközi szervezés és védelem mellett kiirtottak közelítően több ezer embert...

 

 

 
Előző cikk:
2008-07-03. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Magyar gazdaság és globalizációs hatalom
/Fenyvesi Theresa (Németország)/
Tartalom: Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról. (Film, 18 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-07-05. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Mindőtöknek fegyházban a helye - 2006 őszén innen és túl
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Hogyan kezeljük a diffúzált és manifesztált rendőrségi- és lakossági sortüzes pszichopátiát, mely örvendez az ártatlanok megnyomorításán? Rendőri szexualitás. Sehol fel nem tárt titkosszolgálati módszerek, bizonyítottan életfogytos bűnszervezeti vezetés. (Film, 19 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu