Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Az adás meghallgatása VMP3O
Meghallgatás vagy letöltés VMP3O

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gazságszolgáltatási maffia, Lomnici, elektrosokk, politikai gyilkosságok
 

2008-01-10.
Molnár F. Árpád

Az adás meghallgatása VMP3O

Ha a fenti link nem működik, ide kattintson:
Meghallgatás vagy letöltés VMP3O

A TARTALOMBÓL:
- Lomnici Zoltán az OIT-n ülésezve kapta a szörnyű hírt: annyi-annyi esztendő csendet követően egy hétköznapi ember megtámadott egy bírónőt egy polgári peres tárgyaláson. Minden öltönyös-nyakkendős multimilliomos fel van háborodva, és további intézkedéseket szorgalmaznak az államhatalom multimilliomosai még nagyobb védelmére. A kifolyt szeműekről és az arcon lőtt civil nagymamákról a sortüzes-csonttörők nem ejtettek szót, mert ők alsóbbrendű és szegényebb állampolgárok.

- Lomnici Zoltán, a bűnpártoló alkoholista és bűnöző alkatú pszichopata bűnügyeiről és gaztetteiről.

- A bírói bűnszervezeti bűnözés és az alkotmányos rend bűnszervezetben elkövetett megdöntése.

- Állami szervezésű móri tömegmészárlás; Lamperth Mónika és a Nemzeti Nyomozóiroda szerepe, valamint Lomnici Zoltán a móri tömegmészárlásokat illetően. N. László börtönben történt állami meggyilkolása. Boross Tamás felrobbantása, elkövetői és az állami megrendelés.

- Lomnici Zoltán bűnöző, az ál-emberjogi, valójában politikai Strasbourg és a Tánczos Gábor elleni állami nemzetközi maffiaper.

- Lomnici Zoltán és az alkoholizmusa okozta személyiségtorzulás. A Legfelsőbb Bíróság zsidó sapkás függetlenségének megőrzése, valamint a tisztelt Legfelsőbb Bíróság és az idültté váló alkoholizmus csak a médiában rejtett kapcsolatrendszere.

- Lomnici Zoltán és nem titkolt bűntársa: Salamon Berkowitz, a többször bíróság elé állított állami Moszad-bűnöző; ennek kapcsán is Lomnici és a cionista sábesz-dekli a Sátán Zsinagógájából; Lomnici és a sortüzek; Lomnici és a lőtt sebek miatti fejműtétek; Lomnici és az agyvízszivárgás; Lomnici és a szájpadláson át kioperált gumilövedék; A vérengző alkoholista pszichopata Lomnici Zoltán és a véres megtorlások; Segítségnyújtási javaslat és pszichiátriai felügyelet indítványozása a súlyosan patológiás bűnöző Lomnici Zoltán részére.

- Lamperth Mónika aláírta az állami vezetők fél éves fizetésüknek megfelelő jutalmazásukat. Lamperth Mónika azt hitte, eltussolják, hogy törvényt sért az aláírással, de tévedett. Eközben tavaly majdnem duplája lett a halálozási statisztika.

- Lamperth Mónika és a Nemzeti Nyomozóiroda létrehozása, valamint az NNI embereinek születésnapi ajándékai Lamperth Mónikától.

- Lamperth Mónika és Gergényi Péter, valamint a Medgyessy-kormány BM-jének egyik elbutulást célzó és okozó állami elektrosokk terápiája, és a rákgyanús bűnöző igazságügyi elmeszakértők.

- Budai Bernadett kormányszóvivő és a kettős mérce: megtámadott egy civil egy felsőbbrendűt, ezért az állami "elit" összefogott.

- A rendőrségi vallatószobák, a cellák, a börtönök és a bíróságok időtlen idők óta be vannak technikázva. Mi lesz, Budai Bernadett és Lomnici Zoltán a kényszervallatásokkal? Egy fejbe vert bíróra sok-sok ezer összevert és megkínzott civil jut.

- Állami bűnügyi beltenyészet, Lomnici Zoltán gazságszolgáltatása és sábesz-deklis antikrisztusai.

- Mi a szabadságharc, kik a szabadságharcosok. Felvilágosító segédanyag Lomnici Zoltán részére.

- Gyurcsány Ferenc a blogján írta, hogy kábítószert fogyasztottak - az agyonkamerázott és full-nemzetbiztonsági - partin, ahol megjelent. Az ügyben feljelentést tettem: Gyurcsány Ferenctől kezdve a multimilliomosokig mindenkit ki kell hallgatni. Lomnici Zoltán szakvéleménye és Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány előre lendülése az ügy kivizsgálására, és a résztvevők legsúlyosabb módon történő megbüntetésére még várat magára.

- "Neveket akarok hallani, kik 56 hóhérai." Demszky Gábor, Körmend, pedofília, gyermekgyilkosságok, gyermekvisítás, ordítás. Demszky Gábor és a gyermekdarabok. Áldozatok, ébredjetek!

Az adás meghallgatása VMP3O

Ha a fenti link nem működik, ide kattintson:
Meghallgatás vagy letöltés VMP3O

 

 
Előző cikk:
2008-01-07. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
A Tánczos-ügy elkövetőiről, a médiamaffiáról és a gazságszolgáltatásról

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kik ölhették meg H. Zsófiát?; A médiamaffia szerepe; Izrael és a Tánczos elleni maffiaügy; Megvan az elkövető kézírása: elő a tanúkkal! KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
Lap teteje Következő cikk:
2008-01-10. -
Gyurcsány Ferenc blogjában egy zsidó pszichológusnő háborog
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Nem bort iszom, vizet prédikálva, mert: Ha hozzám pszichológusként azzal fordulna bárki, hogy mondjam meg, magyar származású vagyok-e, mert ha igen, ő nem akar hozzám járni, akkor azt tolerálnám...
   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu