Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető hírekkel!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Letöltés és sokszorosítás VMP3O
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: 'Ha a Kóka megbukna, akkor vele buknának ők is' - Riport Mali Zoltán SZDSZ-es polgármesterrel

 

2008-02-23.
Molnár F. Árpád

Tartalom:
A felvételen: Beszélgetés Mali Zoltánnal és az Ormánságban végzett munkájáról. A 9. perctől az SZDSZ-ről és a Kóka Jánossal kapcsolatos botrányokról.

Letöltés és sokszorosítás VMP3O

Ismertető:
Mali Zoltán, Drávapiski SZDSZ-es polgármestere már 2007-ben a média fő híreibe került, amikor a lakosság érdekében 10 nap alatt gyalogolt Budapestig, hogy tiltakozzon a pártok vezetőinek a lakosság és a hátrányos helyzetűek érdekeit sértő intézkedései ellen.

Az utóbbi időben azzal került ismét a figyelem origójába, hogy a választási csalásba bukott SZDSZ-es pártelnök, Kóka János menesztését követelte. Kóka János a médián keresztül éles, fenyegető támadásokat intézett - az egyébként azóta jó párszor nyilvánvalóan nem a nép tagjai, hanem a Kóka Jánost védő politikai maffia részéről életveszélyesen megfenyegetett - Mali Zoltán ellen.

A Hírháttér utána járt Mali Zoltán polgármester munkájának és lakossági megítélésének, akit az "Ormánság pitbullja"-ként és az "Ormánság Messiása"-ként szoktak emlegetni: Mali Úr széles elismertségnek örvend a térségben. Nem túl hosszúnak mondható polgármesteri ideje ellenére - az előző polgármesterrel szemben - települése jelentős fejlődésnek indult. Az addig fogyatkozó népesség létszáma hirtelen meredeken megemelkedett. Új építkezések és fejlesztések kezdődtek, új üzletek nyíltak. Mindezen fejlesztések korábban nemhogy nem léteztek, de a lakosok az ellenkezőjéről számolnak be: korábban, Mali előtt a település gyakorlatilag minden ízében hanyatlott.

Idézetek a riportból (Mali Zoltántól):
     - ...nemzeti liberálisnak vallom magam. (...) Rettentően elfelejtettek [az SZDSZ] nemzetben gondolkodni, rettentően elfelejtettek családban gondolkodni... (...) ...profitban és tőkében gondolkodnak.

     - ...az országban évente 5000 ember vakul meg, akinek szüksége lenne rehabilitációra, jelenleg 25 embert rehabilitálnak ebből az 5000-ből.

     - Nem véletlenül mondtam én, hogy még nagyon komoly kis csontvázak vannak abban a szekrényben...

     - ...most vasmarokkal kéne valakinek irányítani a magyar liberálisokat, hogy térjenek végre észhez, és kezdjenek el végre építkezni, ne rombolni.

     - [Fodor Gábornak] van most a legnagyobb támogatottsága (...) párton belül.

     - ...ez az ő dolguk, hogy egy bukott embernek [Kókának] (...) a halálvágtájához adják a nevüket (...). ...sehol nem fogják komolyan venni a szavukat...

     - Tehát tudják azt, hogy ha a Kóka holnap reggel megbukna, akkor vele buknának ők is...

     - [A több-biztosítós rendszer és a vizitdíj, valamint a kórházi napidíj kapcsán] El kell döntenie az embernek, hogy ember marad vagy pártkatona ebben a kérdésben.

     - nem is tudom, hogy hívják azt a kopasz srácot... Gusztos... (...). Ezeket a srácokat már nem veszik komolyan (...) sem az emberek torkán már nem lehet ledugni őket.

     - Ezt nem reformnak gondolom, hanem megnyomorításnak.

     - Én elveket nem láttam.

     - Nekem ez inkább ilyen ámokfutásnak tűnik jelenleg, amit a Kóka-vezetés csinál.

     - ...a családom és a környezete most már nagyon-nagyon sok életveszélyes fenyegetésen van túl. (...) ...a kollégám autóját elviszik a háza elől, és aznap éppen megígérik a feleségemnek, hogy előttem fogják megerőszakolni...

     - ...azt hiszem, hogy [akciónkkal] meg fogjuk tisztítani a magyar közéletet ezektől az emberektől, akik jelenleg a nyomorúságainknak a netovábbjai.

Letöltés és sokszorosítás VMP3O

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

- - -

Kapcsolódó anyag a Hírháttéren:

2008-02-18. - Gőbl György és Molnár F. Árpád feljelentései az SZDSZ választási csalása ügyében
/Gőbl György - Molnár F. Árpád/
Részlet: ...én is külön feljelentéssel kívánok csatlakozni a hatékonyabb eredményesség elérése érdekében, hiszen ügyészségeink és bíróságaink mindenekelőtt tekintik az erőviszonyokat és a megbízásokat egy-egy határozat meghozatala előtt, melynek során sajnos nem ritkán legutolsó helyre kerül az igazság.

 

 
Előző cikk:
2008-02-23. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: "Magyarországon nincs demokratikus államrend" - Sebők István, a Magyar Néppárt elnöke a Hírháttér vendége volt
/Az összeállítást Molnár F. Árpád készítette/

Tartalom: Sebők István az Alkotmány hibáiról, a köztársasági elnök közvetlen megválasztásáról, az Országgyűlésről, az ügyészség és a bíróság hibáiról és bűncselekményeiről.
KLIKK az oldalra!

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-02-24. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Magyargyűlölet és börtönvilág Szerbiában - A Hírháttér a vajdasági Temerin egyik magyar áldozatának családjával beszélt
/Riporter: Molnár F. Árpád/

A tartalomból: A fasizmusban ragadt állam által megrendelt ok nélküli verések és kínzások, valamint az indokolatlan, esztelen és őrült gyűlöletkeltés miatt az összes vajdasági magyar párt, számos magyarországi politikus, valamint több nemzetközi emberjogi szervezet és fórum is megmozdult.
KLIKK az oldalra!

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu