Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

RAJNA-FILM: 'Felhívom a miniszterelnököt' - Botrány-hangfelvétellel a nagykövetségről, cikkel


 

2008-11-23.
Rajna Mónika

 


Harcban a rendszerrel - Ma már mindenki tudja, amit korábban csak a politikai üldözöttek és a titkosszolgálatok: hogy a politikában nem léteznek értékek, csak érdekek
(Hírháttér-kommentár)

NYÍLT LEVÉL              2008 November 21.

Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának
1027 - Budapest
Bem rakpart 47

--------------------------------------
Tárgy:    Tájékoztatás
--------------------------------------

Tisztelt Külügyminiszter Asszony, Hölgyeim Uraim!

 

Engedjék, meg hogy megköszönjem „önzetlen segítőkészségüket" amely abból állt, hogy ignorálták (értsd: rohadt magasról leszarták) 2008. November 07.-én írt panaszomat. Reméltem, hogy a www.ukcorruptiontoday.com megtekintése után rájönnek, hogy én nem tartozom sem a korrupt politikus görény „családba", sem pedig az agymosott birka bio-robotok nyájába. Mivel önök az adófizetők pénzén élősködnek, ezért volnának olyan kedvesek kihúzni a nyelvüket az Angolok seggéből és néhány nyelvcsapást arra „pazarolni" hogy tájékoztatnak engem és a közvéleményt arról, hogy miért is eresztgettek szarbombákat a panaszomra. Korrupció? Esetleg az Angolok segge olyan messzire nyúlik, hogy abba mindenkinek bele kell nyalni? Gondolom mindkettő.

Mindenesetre van egy jó öreg Magyar mondás, amit önök (érts: Gyurcsány rezsim) nem szívesen tartanak be. "Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó". Én megtartom ígéretemet és közzé teszek egy kis ízelítőt, ami kellőképpen bizonyítja, hogy önökkel ellentétben én a nyelvemet és ujjaimat nem Angol seggek kényeztetésére használom. Az alábbi linken meghallgatható egy beszélgetés Dr. Takács Behódolok az Angoloknak László londoni Magyar Főkonzullal, melyet természetesen követni fog a többi beszélgetés is amennyiben 7 napon belül sem gyakorolják a kötelességeiket, melyet panasz levelemben megfogalmaztam. Ez a kis ízelítő kellően bizonyítja, hogy a Nagykövetség csak feléli az adófizetők pénzét, melyet maximum arra használ a jólétének biztosításán kívül, hogy letakarítja a szart, amit az angolok seggéből kinyalt de semmit, hangsúlyozom semmit nem tesz meg a kötelezettségeikből.

 

Mielőtt tapsolni kezdenének örömükben, hogy a jól megszokott korrupt módon eltávolítsák, a videót az oldalról közlöm önökkel, hogy az megtalálható és életem végéig megtalálható lesz a többi beszélgetéssel együtt a www.ukcorruptiontoday.com oldalon.

Gondolom, már nagyon várják, hogy panaszomban megfogalmazott egyéb „dolgok" valóra váljanak és azzal „elég az igazság". Sajnálattal tájékoztatom arról, hogy ez ügyben is tévednek, és én az önök helyében nem kísérteném az ördögöt, mert az megjelenik, és olyan erővel rúgja önöket seggbe, amilyet garantálhatok még soha nem tapasztaltak. Továbbiakban „sajnálattal" tájékoztatom önöket hogy mielőtt az ügyem „füsté válik" büntetőfeljelentést teszek önök és Dr. Takács Behódolok az Angoloknak László ellen hivatali visszaélés és zsarolás, stb. bűntett elkövetésének alapos gyanúja miatt.

Üdvözlettel

Rajna Mónika

Megkínzott Magyar Állampolgár

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-11-22. - "Hazádnak rendületlenül!" - Rekviem † Toma Andrásért
/Oravecz Mihály (drágakő-szakértő)/
Részlet: Azért zárták idegszanatóriumba, mert csak így tudták izolálni (?). Gondolom,  továbbra is titok vette volna körül Toma Andrást, ha nem esik darabjaira a kommunista pártállam. De hát tudjuk hogy van ez: Isten malmai lassan, de őrölnek! (...) ...hogy egy embertől, akitől elvették úgyszólván az egész életét, hogy legalább bocsánatot kérjenek, ami minimum kijár bárkinek?


 

2008-11-20. - Pártgörénylét nélkül a dunaszerdahelyi vérengzésekről - elemzés
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A szlovák miniszterelnököt, Robert Ficót a globalista titkosszolgálatok legalább régóta az „a buta miniszterelnök”-ként szokták emlegetni. Őt már színre lépésekor is – tudván sok mindent az elkövetkező eseményekről – afféle nagydarab, mesterségesen kreált és kiállított díjbirkózóként demonstrálták, mint aki legalábbis nagyon hasznos lesz arra...


 

2008-11-18. - A tv2 hazug összeállítása a móri bankrablásról - A Hírháttér TV korrekcióival
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Zsidó Világszövetség és a cionisták tulajdonában álló MTM/SBS-es tv2 hazug összeállítása a móri tömeggyilkosságról, a Hírháttér korrekcióival. (Film, 3 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

 

MÁR AZ ELSŐ ÓRÁKTÓL BETILTVA! 2008-11-13. -
MSZP-kormány: 'Szigeteljük el a Hírháttért és nyerjük meg ehhez Kőrösi Imrét!'
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a Hírháttérről pedig - Biblikusan szólva - sipognak és suttognak, a pártértekezleteken pedig szó szerint napi téma, hogyan kellene csökkenteni azt a botrányt, ami elkerülhetetlen, és kiket kéne akasztani, hogy mind több politikai PÁRT-terrorista megússza.


 

2008-11-10. - "Az Egyesült Királyság Kormánya el fog taposni" - Rajna Mónika politikai üldözése
/Rajna Mónika/
Részlet: Az Egyesült Királyság Náci korrupt kormánya mindent megtett annak érdekében, hogy megöljön, eltakarítson, megsemmisítsen és megszerezze a tetves visszamaradott primitív országa ellen szóló bizonyítékokat. (...) Közölte, hogy minden publikálással a saját síromat ásom és majd az Egyesült Királyság Kormánya el fog taposni.

 

 

2008-10-29. - Roháč, Boross, Mečiar, a KGB és a többiek - Személyes tapasztalatokkal a nemzetközi állami bűnözés sűrűjéből
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Személyes nyomozásaim és politikai üldözéseim konkrétumaival mindenekelőtt a szlovák és az orosz állam bérgyilkosaként elhíresült Jozef Roháčtól kiindulva kivételes tényfeltárást olvashatnak, olyan konkrét eseményeket megismerve, amelyeket soha, sehol és senki nem hozott nyilvánosságra. E cikkben szólóban is megláthatnak olyan összefüggéseket és szervezettséget, amelyekről bizony egyelőre a világon senki nem mer ilyen nyíltan beszélni a 15 millió magyar közül, és amely nem véletlenül váltotta ki a kurucinfó és hasonszőrű pártszemete osztatlan átkozódását.

 

 

 
Előző cikk:
2008-11-22. -
Titkosszolgálati tanulmány a magyar jobboldalról - főként a Jobbik, a Magyar Gárda, a Hírháttér, valamint az ellenséges kurucinfó vonatkozásában
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...a titkosszolgálatokba történő önérdekelvű, konspiratív és leplezett integráció vágya áll. Ez olyan elterjedt jelenség az egész bolygón, hogy nyugodtan beszélhetünk az Emberi Faj tragédiájáról, hiszen mélységes önzésről, gerinctelenségről és felelőtlenségről árulkodik, melyért egész fajunk megfizetett, és végzetesen fog megfizetni a világ csaknem valamennyi embere.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-11-23. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Erkölcs és/vagy nemzet - Keresztyén szemmel a Hírháttér impromptu-jében
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Rövid, velős mondatokban a jelenlegi magyar erkölcsökről, a hazaszeretetről, a nemzeteszméről és annak a kuruc.info általi alakításáról, a keresztyénségről és a Kozmikus Testvériségről a Jézus Krisztus Tanításainak fényében, egészen fajunk utolsó napjaiig. (Film, 4 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu