Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

   


AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEINEK FEKETE LISTÁJA!

 

 

Tisztelt Személyek és a PÁRT-ot támogató, Emberiség-ellenes, világterrorista bűnözők,
 
A Bush-klán - mint mondtuk és írtuk - régi-régi illuminátus, háttérhatalmi (babiloni) család volt. Köztudott, hogy Bush nagyapja maga is a háttérhatalmi Hitler pénztárosa volt. A Háttérhatalom (Babilon) ezért helyezte az idősebb és az ifjabb Bush-t egyaránt miniszterelnöki pozícióba.


Itt pedig Bush és Laura, aki - az utóbbi - az illuminátus echelonisták között kultikus fenevad jelét mutatja. Házon belül, a titkos társaságokban mindenki nyitott, de ami a kívülállók előtt el van zárva, olykor a nyilvánosság előtt is megjelenik.amint (kb. 16 óra 14 perckor) az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal (NSA) címére elküldtem az alábbi cikket (azóta a kihagyások miatt két-három névvel bővült), maximum 3 percen belül mindent töröltek az amerikai szerverről működő t35.com Hírháttér webhelyéről.

Ezt követően még kb. 8 percig újra feltölthető állapotban elérhető volt az amerikai szerver Hírháttért őrző címe, majd kb. 8 perc után már nem lehetett a hirhatter.t35-be a kóddal belépni sem, minthogy letiltották a jelszót is.

Tehát:
1. Levél az NSA-nek: 16:14 órakor.

2. A Hírháttér amerikai szerverről történt totális törlése legkésőbb 3 percre rá (ahogy mondtuk: az Echelon-technológiákat egész Európában toronymagasan vezető színvonalon teregető Hírháttér messzemenően szoros megfigyelése alatt áll többek között a CIA magyar osztályának, mely az NBH-t is használja közvetítő bűnszervezetként).

3. A Hírháttér t35-ös amerikai szerverére csatlakozó belépő kódot is letiltották kb. 16:24 órakor.

A teljes műveletciklus - az NSA-nek címzett levél postázásától a totális törlésen át, a Hírháttér abszolút betiltásáig - 8 percen belül lezajlott.

Alább olvasható a magyar (vengri) média által egységesen, a PÁRT bűnszervezetében abszolút elhallgatott, valamint szerte a Föld bolygón üldözött Hírháttér pánikreakciót kiváltott cikke.

E levél teljes tartalma - mint a Bush-kormány által korábban, a magyarországi nácikkal kollaborálva végrehajtott Hírháttér-betiltásról szóló cikk - csaknem ugyanebben a formában több ezer címre, ezen belül több száz magyarországi médium címére elküldetik, valamint újfent több állam titkosszolgálati és diplomáciai képviselete számára, továbbá - mint a korábbi betiltás anyaga - a "magyar" miniszterelnökök és legalább több tucat országgyűlési képviselő címére, valamint nem hivatalosan szervezett titkosszolgálati hálózatok számára.

Molnár F. Árpád, az ördögtaposó antiechelonista

--
Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője.
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Cím: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

2008-11-11.

A türelmi idő következő szakaszának végeztével most már megnevezve, mik vagytok ti, a Föld Emberiség-ellenes, gyűlölködő, morális és erkölcsi roncsai, elektromágneses- és genetikai hulladékai:

A Föld bolygón még soha nép nem volt, amelyik az Emberiség végső történelmét megírt és meghatározott elmeuralmi Echelon-technológiák leleplezésével, és ezzel a Föld összes országa történelmét abszolúte átíró módon minden népek fölé emelkedhetett volna a bolygón. Ezt a magyarok ingyen kapták, ingyen, megajándékoztatván a legkönnyebb győzelmi lehetőséggel, mint bármely nép a Földön, mégpedig abban az időben (most), amikor ez a primitív, őskövületi nép - magyarnak hirdetve magát, minden értelmes, haladó gondolkodást, szakértelmet, rendőrségi- és titkosszolgálati stb. tényfeltárást ellenségként üldözve és átkozva - jobban gyalázott minden más népet, kikiáltott nemzeti sajtóin keresztül niggerezve, cigózva, norvégozva, orkozva, mint bármikor az eltelt évtizedek során, gyakran a hitleri fasizmus szintje alá zuhanva, minthogy az nem átkozott ki minden népet, mint a magyar történelem szélsőfasiszta, magyarnáci, kobold sötétsége és sajtója, melynek vezetője a kurucinfó nevű hitler-portál volt, és melyet a vengrik a mai napig szemük fényének tartanak.

Miközben a fehér USA színes bőrű miniszterelnököt választott, addig ebben az apró, de annál gyűlölködőbb miniállamban azt a néhányat is niggernek nevezve üldözték, akik az országban voltak, és kapitalista-fasiszta jómódjukban a 10 ezer kilométerre lévő, az ő fasiszta gazdagságuk miatt naponta ezrével éhhalált halt gyerekeket, nőket és férfiakat átkozták és gyalázták bőrük színe miatt azok, akik minket az Echelon-titkok, a rendőri bűnözés és a titkosszolgálati módszerek leleplezése és a tényfeltárás miatt üldöztek. Bebizonyosodott, hogy a magyarok - melyeket a világban egyre inkább vengriknek neveznek (ami a "nigger" magyar megfelelője, azaz a magyarságot okkal és joggal gyalázó gúnynév) -, tehát míg a magyarok minél inkább orkoztak, annál inkább moslék koboldok lettek, minél inkább niggereztek, annál inkább vengri, mocskos, undorító állatokká züllöttek, amik éppen saját gyalázatuk vörös ködétől voltak képtelenek kimászni saját maguknak ásott közös sírgödrükből, hogy ahelyett, hogy minden népek fölé emelkedhessenek, lehessenek a legutolsók és leghitványabbak az egész bolygón, örök időkre megbélyegezve.

Hogy eme apró, náci, primitív népséghez - Isten Kegyelméből - elhozták a példátlan lehetőséget az Echelon-titkok feltárásával, ahogy egyetlen néphez sem a Földön, hogy ez a kicsi náci faj minden népek fölé emelkedhessen a Föld bolygón, ezek az utolsó, Veérengző, fasiszta-vengri férgek minket átkoztak és üldöztek, betegségekért, bezárásokért, erőszakos bűntettekért, abszolút és totális, örök érvényű betiltásokért lobbizva Gyurcsány Ferenc Sátán-trónjánál, amiért puszta szavunkkal is jobban képviseltük a magyarságot és az egész világot, mint ez a vengrináci faj együttvéve. Ezért végtelen barbárságukban, irigységükben, ostoba, mert hitványállati gyűlöletükben hol cionistát, hol antiszemitát kiáltottak, mert mindegy volt, csak az igazságot és a magyarságon keresztül az Emberiség védelmét senki, semmilyen módon ne képviselhesse.

Azt mondják szövetségeseink világszerte és esztendők óta, mert a háború jó pár éve tart, hogy "büntetésül az ormány és a szamárfül örökre rajtatok marad", és leleplezésre kerül butaságotok, barbárságotok, ostobaságotok, hogy a felsorolt nevek és cégek hallatán a legmélyebb megvetéssel köpjön egyet a Föld minden népe rátok, gyűlölet állatai, miután az eső minden hozzátok hasonló szemetet elmos. Az eső minden hozzátok hasonló szemetet elmos.

Tudjuk, az alantiak közül sokan azt szeretnék, mint a régi kommunisták, hogy bárcsak soha ne következne be a világrendszer összeomlása. De ez úton is tudatjuk valamennyi kívülállóval: a Globális Rendszerreform nem elkerülhető. És ezt valamennyien tudtuk.

-     -     -     -     -     -     -

Az elévülhetetlen, az alább felsoroltakra szinte kivétel nélkül a Föld valamennyi államában legalább életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő, a Földet pusztított Emberiség-ellenes bűnözők fekete listája, az ítéletükkel, mely valami, melyet ránk mondtak ki, amiért képviseltük az Emberiség minimális érdekeit (piros 0-val azokat jelöltük meg, akik nem csak titkosszolgálatoknak engedelmeskednek (ügynökök), de köztudottan echelonisták is, - jellel pedig azokat, akikről tudjuk, hogy nagyon régóta ügynökök):

- George W. Bush: totális betiltás, koncepciós perek, kínzás, gyilkosság. 0
- Vlagyimir Putyin és baráti köre: totális betiltás, koncepciós perek, kínzás, gyilkosság. 0
- Romano Prodi: totális betiltás, koncepciós perek, kínzás, gyilkosság... 0
- dr. Gyurcsány Ferenc: totális betiltás, koncepciós perek... 0
- dr. Orbán Viktor: totális betiltás, koncepciós perek... 0
- dr. Szilvásy György: totális betiltás, koncepciós perek, gyilkosság. 0
- dr. Kiss Péter: totális betiltás, koncepciós perek, gyilkosság. 0
- Kiss Elemér: totális betiltás, koncepciós perek, kínzás, gyilkosság. 0
- dr. Lendvai Ildikó: totális betiltás, koncepciós perek, gyilkosság. 0
- dr. Demszky Gábor: totális betiltás, koncepciós perek, kínzás, kényszervallatás, gyilkosság. 0
- Rogán Antal: totális betiltás, koncepciós perek. 0
- Gergényi Péter: totális betiltás, koncepciós perek, gyilkosság. 0
- dr. Pintér Sándor: totális betiltás, koncepciós perek, gyilkosság. 0
- Kubicsek András ezredes: totális betiltás, koncepciós perek... 0
- Farkasné Benke Aranka rendőr-alezredes: koncepciós perek... -
- Varga Zsolt, rendőrségi alosztályvezető: koncepciós perek... -
- dr. Döme László: koncepciós perek, kínzás, betiltás, nyereségvágyból elkövetett gyilkosság. 0
- dr. Bognár Géza: koncepciós perek, betiltás, nyereségvágyból elkövetett gyilkosság. 0
- dr. Szűcs Attila professzor: totális betiltás, koncepciós perek, kínzás, nyereségvágyból, különösen aljas indokból vagy célból elkövetett emberölés (gyilkosság). 0
- dr. Kiss László alezredes: koncepciós perek... 0
- dr. Magyar László ezredes: koncepciós perek, kínzás, gyilkosság. 0
- dr. Bruncsák András belgyógyász főorvos: nyereségvágyból, aljas indokból vagy célból koncepciós perek... 0
- dr. Zala Attila: totális betiltás, koncepciós perek, kínzás... -
- dr. Kákonyi Róbert: totális betiltás, koncepciós perek, kínzás, gyilkosság. -
- Pálffy István: koncepciós perek, betiltás, kínzás, több emberen elkövetett, különösen aljas indokból vagy célból emberölésre való felbujtás. 0
- Pesty László: koncepciós perek, betiltás, kínzás, több emberen elkövetett, különösen aljas indokból vagy célból emberölésre való felbujtás. 0
- dr. Korona Lajos ügyész: koncepciós perek, betiltás... 0
- Stoffán György: koncepciós perek, betiltás... -
- Léderer Pál: betiltás... -
- Kovács János (Nemzeti Hírháló): koncepciós perek, betiltás...

-     -     -     -     -     -     -

Az Emberiség-ellenes, totális pusztító diktatórikus módszerek, valamint a mindezeket betetőző Echelon-technológiák totális védelmére, ellenünk felkelt Emberiség-ellenes cégek és médiumok tömegei közül a 2008-banleszerepeltek, kimondott ítéletükkel, melyeket ellenünk szántak, pedig mind valami:

- Magyar Televízió: koncepciós perek, betiltás, kínzás, több emberen elkövetett, különösen aljas indokból vagy célból emberölés.
- Népszabadság: betiltás...
- Viasat 3.
- Viasat 6.
- Kurucinfó: totális betiltás, koncepciós perek, előre szervezett, erőszakos bűncselekmények tömegei.
- Partizáninfó.
- Nemzeti Hírháló: koncepciós perek, betiltás.
- Barikád: betiltás, koncepciós perek, előre szervezett, erőszakos bűncselekmények.
- Index: betiltás, bűnpártolás...
- Origó: betiltás, bűnpártolás...
- Romaweb (az MSZP-s Szűcs Erika-féle Szociális- és Munkaügyi Minisztérium).
- Pesty Fekete Doboz: koncepciós perek, betiltás, kínzás, gyilkosság.
- Virtus: betiltás, bűnpártolás gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények és gyilkosságok vonatkozásában.
- Extra: totális betiltás...
- Videoplayer: totális betiltás...

-     -     -     -     -     -     -

Azon szervezetek közül, melyek az Echelon-titkok leleplezése ellen az Emberiség kiirtására a legkérkedőbb módon szövetkeztek:

- CIA: totális titkosítás és az egész Föld bolygón történő betiltás, koncepciós perek, kínzás, kényszervallatás, több ember ellen elkövetett emberölés.
- FSZB: totális titkosítás és az egész Föld bolygón történő betiltás, koncepciós perek, kínzás, kényszervallatás, több ember ellen elkövetett emberölés.
- Moszad: totális titkosítás és az egész Föld bolygón történő betiltás, koncepciós perek, kínzás, kényszervallatás.
- NBH: totális titkosítás és az egész Föld bolygón történő betiltás, koncepciós perek, kínzás, kényszervallatás, több ember ellen elkövetett emberölés.
- A Silvio Berlusconi- és a Romano Prodi-féle olasz titkosszolgálatok: totális titkosítás és az egész Föld bolygón történő betiltás, koncepciós perek, kínzás, kényszervallatás, több ember ellen elkövetett emberölés.
- A szlovák titkosszolgálat (SIS): totális titkosítás és az egész Föld bolygón történő betiltás, koncepciós perek, kínzás.

 

Az Emberiség kiirtására és a magyarság nevében a magyarság további, a Világtörténelem során legjelentősebb tönkre tételére szövetkező Emberiség-ellenes, globális pusztító bűnözők fekete listája korlátlanul bővíthető.

(Hírháttér, 2008 november 11.)

 

 


Aki nem tudná, miről van szó (Az alapművekből):
HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Az elkészült jövő 2008-08-22. -
Az emberi elme totális kontrollja és a Központi Hatalom, azaz a megjövendölt Babilon
/Molnár F. Árpád cikke/
Részlet: ... ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel.

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Előző cikk:
2008-11-11. -
1. Szolidaritási tüntetés a szír nagykövetség előtt ;
2. Eltérő kapitalizmus

/A Munkáspárt és Thürmer Gyula cikkei/
Részlet: A különböző arab hírszolgálatok jelentése szerint (...) négy amerikai harci helikopter közeledett az Esz-Szukarijja falu határában levő építkezési területre, a szántóföldön landolt gépekből katonák ugráltak ki, majd géppisztolyokkal és robbanóanyagot dobálva válogatás nélkül tüzeltek a helyszínen tartózkodó emberekre.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-11-13. -
Ami 2006-ban velem történt...
/Lévay Atilla (KJE és JB)/
Részlet: Azok a csuklyás, azonosító jelet nem viselő, embernek alig, alig mondható lények csak álrendőrök lehettek. A 063 jelölésű vízágyút, amelynek az oldalához és később a hátuljához többször is odaverték a fejemet, valószínűleg elvették a valódi rendőröktől.
   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu