Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A Magyar televízió számos e-mail címére eljuttatva:

Kedves D. Tóth Kriszta,


a Hírháttér általatok oly nagyon jól ismert főszerkesztője vagyok, ama eltörölhetetlen és történelmet író, ha tetszik nektek, ha nem. Ezzel és ettől függetlenül - szégyenérzetemtől megszabadulva - minthogy nem akárkikkel állok szemben, megszólításomat újra kezdem:

Na ide figyelj, te büdös ribanc!

Minthogy látnoki tehetségünk meg nem kérdőjelezhető [ez idézőjeles, szatirikus megjegyzés - a szerk.], amiről Juszt Lászlóval beszélgettél az imént [az "A tévé ügyvédje" című műsor előtt az m1 Híradóban - a szerk.], arról én már jó előre újságcikket írtam, mely éjfélkor fog megjelenni, először a Hírháttéren, aztán legalább további 3-4 helyen, megmagyarázván, mi fog történni, ha ti a lakosság jogai helyett olyan csőcseléket védelmeztek, amilyenek az olyan rendőrsöpredékeitek, amik csak úgy, előre megbeszélve - tehát bűnszervezetben - odamennek hétköznapi nagymamákhoz, külföldi turistákhoz stb., és csak úgy belerúgnak, sőt, bordáikat, szárkapocscsontjaikat törik, de még tüdőn is lövik őket, amikor félig térdelő-fekvő helyzetben a földön vannak, ahelyett, hogy a te és mocskos családod orrát-száját törnék egybe, aki miatt talán egyetlen bűnszervezeti rendőrbűnözőt sem zártak börtönbe, ellentétben a söpredékeidet eltartó polgári lakossággal és a világ népeiből való turistákkal, te undorító államfasiszta, háttérhatalmi, akasztani való mocskos ribanc.

Az alábbi cikk éjfélkor fog megjelenni, Juszt haverodnak már elküldtem, mielőtt bájcsevegésetekre sor került volna:

 

A zsidó bírói és ügyvédi alsósöpredék újabb bűnszervezeti rendőrcsőcseléket mentett meg a szabadságvesztéstől

2008-09-23.
Molnár F. Árpád

 


A képen Vira Sándor és zsidó bíróhaverjainak homloklebenyére emlékeztető, zsidóontott agyvelő. A jutalmakat hol Isten, hol a Háttérhatalom, hol a kettő együtt osztogatja.

A Sátán és az ördögök ügyvédjeként glasszáló Vira Sándor ügyvéd a bíróságon kijelentette, hogy az általa védelmezett állami rendőrbűnözők pszichikailag le voltak terhelve, így azt a zsidó bíróság zsidó bírója enyhítő körülményként értékelje. A zsidó bíró természetesen megértést tanúsítva, a bűnszervezeti rendőrpatkányokat - a zsidó bíróság eddigi tevékenységének megfelelően - mindössze felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte.

A bíróság precedens értékű ítéletében az elkövetésben bűnösnek kimondott rendőrbűnözők gyakorlatilag teljes felmentésével, az állami maffia csonttörő-bűnszervezeti fasiszta szörnyszülöttjeként már sokadszor nem kevesebbet deklarált, mint azt, hogy ha a rendőrök, akiknek a példamutatás lenne a kötelességük, megtehetik, hogy bűnszervezetben, csoportosan és felfegyverkezve, halmozottan minősített esetekben is azt tegyenek az őket eltartó fegyvertelen lakossággal, bel- és külföldiekkel egyaránt, amit csak akarnak, azt jelenti, hogy a polgári lakosság is egészen nyugodtan szerveződhet a legminősítettebb módon is, pszichikai leterheltségére messzemenően jogosabban hivatkozva, mint több ezer koszos, a mi pénzünkből jóltartott bűnszervezeti rendőrbűnöző-söpredék, nyugodtan támadhat fegyvertelen civilekre, magyarokra, németekre, amerikaiakra, nyugdíjas asszonyokra és nagymamákra, keresztyénekre és ateistákra, de különösképpen zsidókra (hiszen a bírói maffia által leginkább védett bűnszervezeti bűnözők zsidók, általában a csonttörő-sortüzes bírói alsósöpredékkel együtt), hát még mennyivel inkább támadhatnak civilek csoportosan és felfegyverkezve fegyveres bűnözőkre, amilyenek a zsidó bírók által mindhalálig védett mocskos rendőrbűnözői rendőrsöpredék.

Úgy látszik, a fasiszta bíróságok és zsidó ügyvédjeik nem hajlandók tanulni azokból a tengernyi példákból, amilyen Morvai Krisztina esete is volt, aki az által nőtt minden magyar nők fölé, hogy ártatlanul volt kénytelen belakni az izraeli háttérutasításra kitódult rendőrbűnözői könnygázzal 2006 október 23-án, hogy aztán másnaptól kezdve hallgathassa a sortüzes-csonttörő keresztapa, a tömeggyilkos Pintér Sándor barátja és üzlettársa, Gergényi Péter budapesti MTV-s rendőrkapitány mocskos zsidó hazugságait, és szemlélhesse az ugyanakkor teljesen vétlen és fegyvertelen lakosság tömegei ellen azóta is és a mai napig tartó izraeli koncepciós pereket és életre szólóan megnyomorító veérgőzös zsidó bűnpereket.


Isteni és háttérhatalmi átalakulás-érdemrend a sortüzes-csonttörő, fasiszta Veérmoslék ügyvédnek, Vira Sándornak. Vira: ez a tiéd. Érzed már a változást?

 

A Hírháttér üldözni akar minden olyan zsidó és zsidópárti ügyvédet és bírót, amelyik miközben rengeteg adófizető állampolgár életre szólóan megnyomorodott, mások heteket töltöttek fogságban zsidó ügyészi és zsidó bírói sortüzes-csonttörő bűnszervezeti bűnözők áldozataiként, aközben ezen zsidó bírói és a mi pénzünkből kitartott zsidófasiszta alsósöpredék egytől egyig vagy felmenti vagy próbára bocsájtja a mindvégig, egész praxisuk során köztudottan bűnszervezetben glasszáló és pusztító moslék rendőrbűnöző-szörnyeket.

A Hírháttér fel kívánja hívni ugyanakkor nem csak a vérbíróság, de a Sátán és az ördögök ügyvédjeként pusztító és romboló, államfasiszta nézeteit kamerák előtt hangoztató Vira Sándor ügyvéd figyelmét arra, hogy mostantól ne csodálkozzon, ha bárki jogos pszichikai megterheltségénél és a zsidófasiszta sortüzes-csonttörő veérbíróság precedens ítéleteinek végeláthatatlan tömegeinél fogva akár őt, akár mocskos-fasiszta családja bármely lemenő vagy felmenő tagját vérbe mártva töri darabosra - hogy a zsidó bírók is otthon érezzék magukat: apróra - csontjait, orrát-száját egybetörve az ilyen utolsó férgeknek, amilyenek ő és barátai, az ügyvédi kamara vezető alsósöpredékével együtt, mocskos, fasiszta csőcselék.

Molnár F. Árpád villámkommentárja az újabb, mostantól feszt, hogy hangoztatandóan kifejezetten zsidó, zsidó és zsidó bírói bűnöző söpredék újabb néphatalom- és Alkotmányellenes, köztörvényes és zsidó bűnszervezeti felmentő ítéletének reflexiójaként.

Molnár F. Árpád
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-09-15. - HÍRHÁTTÉR TV: Kőrösi-Molnár: Detonátorok, politikai gyilkosságok - Kőrösi-cikk a globalista politikai gyilkosságokról
/Kőrösi Imre - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kőrösi Imre újra példátlanul leleplező cikket tett közzé, ezúttal a globalista politikai gyilkosságokat is górcső alá véve, amelynek tűzvonalában tömegével titkosszolgálati igazgatók, államelnökök, állami vezetők és vezető vállalkozók is szerepelnek. Mivel Kőrösi Imre cikke megelőzi a kor tényfeltáróit és álrendszerváltó paprikajancsijait, így természetes, hogy a Hírháttéren kívül a teljes jobb- és baloldali közélet elhallgatta. (Film, 8 perc)

 

2008-09-10. - HÍRHÁTTÉR TV: Ifj. Hegedűs Lóránt: Gyávák, gerinctelenek, hazaárulók - Ifj. Hegedűs Lóránt kecskeméti előadásából
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ifjabb Hegedűs Lóránt református lelkész Kecskeméten, a Magyarok Házában tartott zengzetes szónoklatából készült összeállítás. A filmbe szerkesztve a Hírháttér értékelését is megtekinthetik a Föld gyáva és képmutató kisgazda farizeusairól, akik lyukas garasnál kevesebbért eladták az egész Földet. (Film, 30 perc)
 

 

2008-09-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Hírháttér-szónoklat az MSZP vezérkarának és a bel- és külföldi titkosszolgálati operátorsöpredéknek
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ahogyan majdnem minden alkalommal, olyan egyenes és páratlan, sehol másutt nem hallható erkölcsbeszédet hallhatnak. (A képen Michael Hayden, a CIA tömeggyilkos igazgatója.)
KLIKK az oldalra! (23 perc) A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 

2008-08-26. - A kormány 23 milliárdos rablása és tömegmészárlásai, feljelentéssel
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Felhívom a tisztelt Legfőbb Ügyészség konkrétan felelős személyeinek a figyelmét, hogy a Btk. lehetőséget biztosít a saját vagy mások testi épsége vagy élete védelmében való erőszakos fellépésre, felülírva csaknem az összes egyéb törvényt és paragrafust, beleértve az emberölésre vonatkozó paragrafusokat is.

 

 

2008-08-26. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A zsidó bírói összefogás az öngyilkosság szélére sodorta
/Vanilia - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Tánczos-ügy védelmében is nevet szerzett közismert emberjogvédő, Vanilia 12 év zsidó bírói összefogást követően a halál szélére sodródva a magyarság nyamvadt állapotáról, a tudatos bírói bűnözésről, politikai gyilkosságokról, a gárdáról és egyebekről. Riport: Molnár F. Árpád.
KLIKK az oldalra! (46 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-08-19. - Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Most álljon itt teljes terjedelmében, amiről számos egyéb mellett kizárólag a Hírháttér képes és mer beszélni, mert az utóbbi esztendőkben e téren is a Kádár-rendszer hallgatásának és bűnpártolásának színvonalára zuhant vissza a jobb- és baloldali média egyaránt... (...) A Hírháttér vadászni kíván mindazokra, akik a megnyomorítottak és a politikai gyilkosságok áldozatai ellenségeiként pártfogásukat bármi módon kifejezni merészelik a pszichiátriákon Adolf Hitler óta a mai napig megnyomorított és lemészárolt ártatlan tömegek ellen, igen, az EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT.

 

2008-06-26. - HÍRHÁTTÉR TV: Gyilkosoknak szolgáltok - Rendőrképző és -taposó film a politikai gyilkosságokról
/Lakatos Pál - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér rendőrakadémiája nemcsak bátorságra neveli rendőrlátogatóit, de tükröt tartva pszichoterápiás közgyógyellátást is biztosít számukra. E filmünkben a rendőri állomány példaképe, Gergényi Péter és családja számára is különleges és mélyreható meglepetéseket tartogatnak. (Film, 9 perc)
 

 

2008-06-16. - Rendőrvérfröcskölést, politikuscsonttörést, meztelen MSZP-ribancok szétrugdosását
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Lábhoz, Szilvásy patkány! Lábhoz és csókold a lábam, nyald a lábam térden állva (...)! Tudod, hogy filmekben fog visszaköszönni, amit tettél! Úgyhogy térdre, és nyald a lábam, disznó!

 

 

 

 

 
Előző cikk:
A Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta!
2008-09-21. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A hajléktalanság és eredete - Reformfilm
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/
(A film közben Vangelis mindvégig szól)
Tartalom: Különleges hangulatú és elévülhetetlen tartalmú filmet láthatnak és hallhatnak médianevén Christian Crown-nal - aki eredetileg munkaerő-gazdálkodó - és a Hírháttér főszerkesztőjével, Molnár F. Árpáddal. A Hírháttér keresztyénszociális reformfilmjében nem csak a hajléktalanságról és annak megoldásáról beszélgetünk, de arról a titokról is, amelynek lépésenként történő feloldása meg fogja változtatni az egész Emberiséget. (Film, 20 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-09-23. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A
/Molnár F. Árpád/
(Zene: Puff Daddy: Come With Me)
Tartalom: Olaszországban hat afrikait sortüzelt és mészárolt le - az olasz kormány szerint - a Camorra maffia a kábítószerpiac érdekében. Az afrikai bevándorlók viszont a berlusconista kormányzat által szított fasiszta őrjöngéseket nevezik meg fő okként, és tüntetéseket szervezve az utcákra vonultak. (Film, 13 perc)

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu